Дари дъх!

Ако искате да направите своето дарение за закупуването на кислородни концентратори, медицински консумативи и технически средства или да подкрепите наши информационни кампании, можете да го направите чрез следната банкова сметка:

Първа инвестиционна банка АД, BIC: FINVBGSF
Сметка в лева: IBAN: BG50FINV91501215663754
Титуляр: Сдружение БОППХ


Сдружение  „Българско общество на пациентите с пулмонална хипертония“ може да предостави договор за дарение на физически и юридически лица.

Благодарим Ви, че ни подкрепяте в мисията ни за пълноценен  живот!


Знаете ли, че 80% от пациентите с пулмонална хипертония са жени? Пациентите с това заболяване са зависими 24 часа от машина, която им помага да дишат. Твърде трудно е за всеки човек.

Всеки от нас може да окаже подкрепа на пациентите с това заболяване. Стани благодател на кампанията, като закупиш специално създадената за кампанията брошка-пеперуда в подкрепа на пациентите с пулмонална хипертония на символичната цена от 10 лв./брой (вкл. такса за куриерска услуга)  

Помогнете им да разперят крила! Помогнете им да усетят света по нов начин! #ЗаДаРазперимКрила

ПОРЪЧАЙТЕ БРОШКАТА:


Научи повече да пулмоналната хипертония! Знаете ли, че на 5 май се отбелязва световния ден на пулмоналната хипертония #ДариДъх

Един чудесен слънчев пролетен ден… 5 май…

Точно в един часа след обяд в дълбоката вечнозелена джунгла се роди едно малко уникално слонче….

Новината се разнесе по всички краища на джунглата и всички с радост се завтекоха да видят новороденото. Точно, когато всички го зяпаха и говореха колко е красиво,… изведнъж един от приятелите на семейството го погледна и извика:

– Ей всички, ама бебето е лилаво!

Всички го загледаха и какво да видят… Наистина, бебето беше станало лилаво… Приятелите на семейството взеха лека-полека да се разотиват, като съветваха майката да го остави и ѝ казваха, че природата ще направи каквото мисли, че е най-добро, за малкото слонче!

Ако искате Вашите деца да научат как продължава история на Понго, може да закупите книжката „Понго – редкият лилав слон“, в подкрепа на пациентите с пулмонална хипертония, на символичната цена от 14 лв./брой (без такса за куриерска услуга).

Това е първата детска книжка, която разказа историята на лилавото слонче, болно от пулмонална хипертония #ДариДъх

ПОРЪЧАЙТЕ КНИЖКАТА: